0%

💰 Bybit Türkiye Kullanıcılarımıza Özel Birbirinden Değerli Ödüllerle USDT Kick-Off Etkinliği ⭐

Mar 2, 2023 5 min read
News Article Banner Image

Daha önce Bybit'e ilk yatırma işlemi yaptınız mı? Üzülmeyin!

Son derece basit görevleri yerine getirerek sosyal medya kampanyamıza katılım sağlayan tüm kullanıcılarımız çekilebilir 20 USDT ve 1 Apple Watch SE kazanma şansı yakalıyor.

👇 Aşağıdaki "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayın ve sizin için hazırladığımız birbirinden değerli ödüllere hazır olun!

Etkinliğe Kaydolun

💰 Etkinlik 1: Kayıt Olun 2 USDT Trade Ödülü'nü Kapın!

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSİ) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSİ)

Etkinlik döneminde Bybit' kayıt olan kullanıcılarımız 2 USDT Trade Ödülü Kazanıyor.

Not: Ödül 1 için ayrılan toplam ödül havuzu 1.000 USDT Trade Ödülüdür. İlk gelen alır. Acele Edin!

💰 Etkinlik 2: İlk Yatırma İşlemi Yapın 1 Apple Watch SE ve 150 USDT Trade Ödülü'ne Kadar Kazanın

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSİ) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSİ)

Ödül 1: İlk Yatırma İşlemi Yapın 8 USDT Trade Ödülü'nü kapın!

Dilediği varlık cinsinde 50 USDT ve üzeri tutarda ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız 8 USDT Trade Ödülü kazanıyor.

Not: Ödül 1 için ayrılan toplam ödül havuzu 4.000 USDT Trade Ödülüdür. İlk gelen alır. Acele Edin!

Ödül 2: 1 Şanslı Kullanıcı 1 Apple Watch SE Kazanıyor!

Dilediği varlık cinsinde 50 USDT ve üzeri tutarda ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız arasından seçilen 1 şanslı kullanıcımız 1 adet Apple Watch SE'nin sahibi olacak.

Ödül 3: Daha Fazla Yatırın Daha Fazla Kazanın! 120 USDT'ye Kadar Trade Ödülü!

Etkinlik süresi boyunca dilediği varlık cinsinde 50 USDT üzerinde olmak şartıyla en yüksek yatırma işlemini yapan ilk 10 kullanıcı yukarıdaki ödüllere ek olarak sırasıyla aşağıdaki USDT ödüllerini almaya hak kazanacaktır!

- 1. en yüksek ilk yatırma işlemi yapan kullanıcımız , 120 USDT, Trade Ödülü,

- 2. en yüksek ilk yatırma işlemi yapan kullanıcımız, 75 USDT,Trade Ödülü,

- 3. en yüksek ilk yatırma işlemi yapan kullanıcımız , 50 USDT,Trade Ödülü,

- 4-5. en yüksek ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız , 25'er USDT,Trade Ödülü,

- 6-10. en yüksek ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız , 10'ar USDT,Trade Ödülü Kazanıyor!

Not: Kullanıcılar ilk yatırma ödüllerine hak kazanabilmek için min. 50 USDT değerinde ilk yatırma işlemlerini; Bybit Spot Piyasası'na, P2P piyasasına ya da TRY hesaplarına yapabilirler.

💰 Etkinlik 3: Paylaşanlar Kazanıyor: 1 Apple Watch SE ve 20 Kişiye 20 Çekilebilir USDT Hediye!

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSİ) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSİ)

Etkinlik coşkusunu sosyal medyada birlikte yaşayalım! Twitter'da Türkiye kullanıcılarımıza özel etkinliğimizi bizimle kutlayan Bybit Türkiye ailemizden 1 şanslı kullanıcımıza Apple Watch SE ve 20 şanslı kullanıcımıza kişi başı çekilebilir 20 USDT hediye!

Adım 1:, Bybit Türkiye resmî Twitter hesabımızı takip edin.

Adım 2:, Etkinlik Tweeti'mizi [ ] alıntılayarak 3 arkadaşınızı etiketleyin ve paylaşın.

Adım 3:, Aşağıdaki form aracılığıyla gönderinizi bizimle paylaşın.

Bu 3 adımı başarıyla tamamlayanlar arasından 1 şanslı kullanıcı Apple Watch SE; 20 şanslı kullanıcı ise kişi başı çekilebilir 20 USDT'nin sahibi olacak!

Yükleniyor…

Not: Kullanıcıların ödüllerini alabilmeleri için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulamasını tamamlamış olmaları gerekir.

Etkinliğe katılım ve ödüllere hak kazanabilmek için yukarıdaki Etkinliğe Kaydolun butonuna tıklayarak etkinliğe kayıt olmak zorunludur.

Hüküm ve Koşullar

1. Bu etkinlik, 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSİ) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSİ) tarihleri arasında yapılacaktır ve Bybit Türkiye kullanıcılarına özeldir.

2. Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu 5.345 USDT Trade Ödülü ve Çekilebilir 1.000 USDT'dir.

3. Etkinlik 1 ödülleri ve Etkinlik 2'de yer alan Ödül 1 "ilk gelen alır" usulüne göre dağıtılacaktır.

4. Kullanıcılar, aynı anda tüm etkinliklere katılabilir ve ayrı ayrı tüm etkinliklerden ödül kazanabilir. Bir kullanıcı 1 Apple Watch SE ve 150 USDT'ye kadar ödül kazanabilir.

5. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak etklinliğe kaydolmaları gereklidir.

6. Etkinlik 2 için yalnızca etkinlik döneminde yapılan ilk yatırma işlemleri dikkate alınacaktır. Ödül almaya hak kazanabilmek için gerekli minimum ilk yatırma tutarı herhangi bir varlıkta 50 USDT'dir.

7. Etkinliklerden ödül kazanan kullanıcıların ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması'nı tamamlamaları gerekir.

8. Etkinlik ödülleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. Ödül gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.

9. Ödül kazanan tüm kullanıcıların ödüllerini alabilmek için etkinlik ödül dağıtımının tamamlanacağı tarihe dek Bybit Spot hesaplarında minimum 5 USDT değerinde varlık bulundurmaları gerekir.

10. Çakışan tarihlerde 2 veya daha fazla Bybit etkinliğine katılan ve farklı etkinliklerde aynı görevleri yerine getiren kullanıcımız aynı görev için yalnızca bir etkinlikten (en yüksek ödül aldığı etkinlikten) ödül almaya hak kazanabilecektir. Ancak çakışan tarihlerde farklı etkinliklerde bulunan farklı görevlerden aynı anda ödül almaya hak kazanabilecektir.

11. Bybit; etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

12. Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

13. Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Popular news

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain
#Bitcoin#Bitcoins#Config+2 more tags

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)
#Subscriptions

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

Start trading with Cryptohopper for free!

Free to use - no credit card required

Let's get started
Cryptohopper appCryptohopper app

Disclaimer: Cryptohopper is not a regulated entity. Cryptocurrency bot trading involves substantial risks, and past performance is not indicative of future results. The profits shown in product screenshots are for illustrative purposes and may be exaggerated. Only engage in bot trading if you possess sufficient knowledge or seek guidance from a qualified financial advisor. Under no circumstances shall Cryptohopper accept any liability to any person or entity for (a) any loss or damage, in whole or in part, caused by, arising out of, or in connection with transactions involving our software or (b) any direct, indirect, special, consequential, or incidental damages. Please note that the content available on the Cryptohopper social trading platform is generated by members of the Cryptohopper community and does not constitute advice or recommendations from Cryptohopper or on its behalf. Profits shown on the Markteplace are not indicative of future results. By using Cryptohopper's services, you acknowledge and accept the inherent risks involved in cryptocurrency trading and agree to hold Cryptohopper harmless from any liabilities or losses incurred. It is essential to review and understand our Terms of Service and Risk Disclosure Policy before using our software or engaging in any trading activities. Please consult legal and financial professionals for personalized advice based on your specific circumstances.

©2017 - 2024 Copyright by Cryptohopper™ - All rights reserved.