0%

💰 Bybit TĂŒrkiye Kullanıcılarımıza Özel Birbirinden Değerli ÖdĂŒllerle USDT Kick-Off Etkinliği ⭐

2. 3. 2023 ‱ 5 min. čtení
BannerovĂœ obrĂĄzek novinovĂ©ho člĂĄnku

Daha önce Bybit'e ilk yatırma iƟlemi yaptınız mı? ÜzĂŒlmeyin!

Son derece basit görevleri yerine getirerek sosyal medya kampanyamıza katılım sağlayan tĂŒm kullanıcılarımız çekilebilir 20 USDT ve 1 Apple Watch SE kazanma Ɵansı yakalıyor.

👇 AƟağıdaki "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayın ve sizin için hazırladığımız birbirinden değerli ödĂŒllere hazır olun!

Etkinliğe Kaydolun

💰 Etkinlik 1: Kayıt Olun 2 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ'nĂŒ Kapın!

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSÄ°) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSÄ°)

Etkinlik döneminde Bybit' kayıt olan kullanıcılarımız 2 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ Kazanıyor.

Not: ÖdĂŒl 1 için ayrılan toplam ödĂŒl havuzu 1.000 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒdĂŒr. Ä°lk gelen alır. Acele Edin!

💰 Etkinlik 2: Ä°lk Yatırma İƟlemi Yapın 1 Apple Watch SE ve 150 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ'ne Kadar Kazanın

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSÄ°) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSÄ°)

ÖdĂŒl 1: Ä°lk Yatırma İƟlemi Yapın 8 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ'nĂŒ kapın!

Dilediği varlık cinsinde 50 USDT ve ĂŒzeri tutarda ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcılarımız 8 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ kazanıyor.

Not: ÖdĂŒl 1 için ayrılan toplam ödĂŒl havuzu 4.000 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒdĂŒr. Ä°lk gelen alır. Acele Edin!

ÖdĂŒl 2: 1 ƞanslı Kullanıcı 1 Apple Watch SE Kazanıyor!

Dilediği varlık cinsinde 50 USDT ve ĂŒzeri tutarda ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcılarımız arasından seçilen 1 Ɵanslı kullanıcımız 1 adet Apple Watch SE'nin sahibi olacak.

ÖdĂŒl 3: Daha Fazla Yatırın Daha Fazla Kazanın! 120 USDT'ye Kadar Trade ÖdĂŒlĂŒ!

Etkinlik sĂŒresi boyunca dilediği varlık cinsinde 50 USDT ĂŒzerinde olmak Ɵartıyla en yĂŒksek yatırma iƟlemini yapan ilk 10 kullanıcı yukarıdaki ödĂŒllere ek olarak sırasıyla aƟağıdaki USDT ödĂŒllerini almaya hak kazanacaktır!

- 1. en yĂŒksek ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcımız , 120 USDT, Trade ÖdĂŒlĂŒ,

- 2. en yĂŒksek ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcımız, 75 USDT,Trade ÖdĂŒlĂŒ,

- 3. en yĂŒksek ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcımız , 50 USDT,Trade ÖdĂŒlĂŒ,

- 4-5. en yĂŒksek ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcılarımız , 25'er USDT,Trade ÖdĂŒlĂŒ,

- 6-10. en yĂŒksek ilk yatırma iƟlemi yapan kullanıcılarımız , 10'ar USDT,Trade ÖdĂŒlĂŒ Kazanıyor!

Not: Kullanıcılar ilk yatırma ödĂŒllerine hak kazanabilmek için min. 50 USDT değerinde ilk yatırma iƟlemlerini; Bybit Spot Piyasası'na, P2P piyasasına ya da TRY hesaplarına yapabilirler.

💰 Etkinlik 3: PaylaƟanlar Kazanıyor: 1 Apple Watch SE ve 20 KiƟiye 20 Çekilebilir USDT Hediye!

🗓 Etkinlik Dönemi: 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSÄ°) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSÄ°)

Etkinlik coƟkusunu sosyal medyada birlikte yaƟayalım! Twitter'da TĂŒrkiye kullanıcılarımıza özel etkinliğimizi bizimle kutlayan Bybit TĂŒrkiye ailemizden 1 Ɵanslı kullanıcımıza Apple Watch SE ve 20 Ɵanslı kullanıcımıza kiƟi baĆŸÄ± çekilebilir 20 USDT hediye!

Adım 1:, Bybit TĂŒrkiye resmĂź Twitter hesabımızı takip edin.

Adım 2:, Etkinlik Tweeti'mizi [ ] alıntılayarak 3 arkadaĆŸÄ±nızı etiketleyin ve paylaĆŸÄ±n.

Adım 3:, AƟağıdaki form aracılığıyla gönderinizi bizimle paylaĆŸÄ±n.

Bu 3 adımı baƟarıyla tamamlayanlar arasından 1 Ɵanslı kullanıcı Apple Watch SE; 20 Ɵanslı kullanıcı ise kiƟi baĆŸÄ± çekilebilir 20 USDT'nin sahibi olacak!

YĂŒkleniyor


Not: Kullanıcıların ödĂŒllerini alabilmeleri için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulamasını tamamlamÄ±ĆŸ olmaları gerekir.

Etkinliğe katılım ve ödĂŒllere hak kazanabilmek için yukarıdaki Etkinliğe Kaydolun butonuna tıklayarak etkinliğe kayıt olmak zorunludur.

HĂŒkĂŒm ve KoƟullar

1. Bu etkinlik, 02 Mart 2023 saat 18.00 (TSÄ°) - 31 Mart 2023 saat 23.59 (TSÄ°) tarihleri arasında yapılacaktır ve Bybit TĂŒrkiye kullanıcılarına özeldir.

2. Bu etkinlik için ayrılan toplam ödĂŒl havuzu 5.345 USDT Trade ÖdĂŒlĂŒ ve Çekilebilir 1.000 USDT'dir.

3. Etkinlik 1 ödĂŒlleri ve Etkinlik 2'de yer alan ÖdĂŒl 1 "ilk gelen alır" usulĂŒne göre dağıtılacaktır.

4. Kullanıcılar, aynı anda tĂŒm etkinliklere katılabilir ve ayrı ayrı tĂŒm etkinliklerden ödĂŒl kazanabilir. Bir kullanıcı 1 Apple Watch SE ve 150 USDT'ye kadar ödĂŒl kazanabilir.

5. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak etklinliğe kaydolmaları gereklidir.

6. Etkinlik 2 için yalnızca etkinlik döneminde yapılan ilk yatırma iƟlemleri dikkate alınacaktır. ÖdĂŒl almaya hak kazanabilmek için gerekli minimum ilk yatırma tutarı herhangi bir varlıkta 50 USDT'dir.

7. Etkinliklerden ödĂŒl kazanan kullanıcıların ödĂŒllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması'nı tamamlamaları gerekir.

8. Etkinlik ödĂŒlleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iƟ gĂŒnĂŒ içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. ÖdĂŒl gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.

9. ÖdĂŒl kazanan tĂŒm kullanıcıların ödĂŒllerini alabilmek için etkinlik ödĂŒl dağıtımının tamamlanacağı tarihe dek Bybit Spot hesaplarında minimum 5 USDT değerinde varlık bulundurmaları gerekir.

10. ÇakÄ±ĆŸan tarihlerde 2 veya daha fazla Bybit etkinliğine katılan ve farklı etkinliklerde aynı görevleri yerine getiren kullanıcımız aynı görev için yalnızca bir etkinlikten (en yĂŒksek ödĂŒl aldığı etkinlikten) ödĂŒl almaya hak kazanabilecektir. Ancak çakÄ±ĆŸan tarihlerde farklı etkinliklerde bulunan farklı görevlerden aynı anda ödĂŒl almaya hak kazanabilecektir.

11. Bybit; etkinlik sĂŒresince ekstra ödĂŒl/trade ödĂŒlĂŒ elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekĂąrlık içeren veya zarar verici amaçlar gĂŒden diğer her tĂŒrlĂŒ eylem dĂąhil olmak ĂŒzere dĂŒrĂŒst olmayan ya da kötĂŒye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

12. Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hĂŒkĂŒm ve koƟullarını değiƟtirme hakkını saklı tutar.

13. Bybit, bu etkinliğin hĂŒkĂŒm ve koƟullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lĂŒtfen mĂŒĆŸteri hizmetleri ekibimizle iletiƟime geçin.

PopulĂĄrnĂ­ novinky

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain
#Bitcoin#Bitcoins#Config+2 vĂ­ce tagĆŻ

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)
#Subscriptions

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

Začněte obchodovat se sluĆŸbou Cryptohopper zdarma!

BezplatnĂ© pouĆŸitĂ­ - nenĂ­ vyĆŸadovĂĄna kreditnĂ­ karta

Začněme
Cryptohopper appCryptohopper app

OdmĂ­tnutĂ­ odpovědnosti: Cryptohopper nenĂ­ regulovanĂœm subjektem. ObchodovĂĄnĂ­ s kryptoměnovĂœmi boty s sebou nese značnĂĄ rizika a minulĂĄ vĂœkonnost nenĂ­ indikĂĄtorem budoucĂ­ch vĂœsledkĆŻ. Zisky uvedenĂ© na snĂ­mcĂ­ch obrazovky produktu jsou ilustrativnĂ­ a mohou bĂœt pƙehnanĂ©. Do obchodovĂĄnĂ­ s boty se zapojte pouze v pƙípadě, ĆŸe mĂĄte dostatečnĂ© znalosti, nebo poĆŸĂĄdejte o radu kvalifikovanĂ©ho finančnĂ­ho poradce. Společnost Cryptohopper za ĆŸĂĄdnĂœch okolnostĂ­ nepƙebĂ­rĂĄ ĆŸĂĄdnou odpovědnost vƯči jakĂ©koli osobě nebo subjektu za (a) jakoukoli ztrĂĄtu nebo ĆĄkodu, zcela nebo zčásti, zpĆŻsobenou transakcemi s naĆĄĂ­m softwarem, vzniklou v dĆŻsledku těchto transakcĂ­ nebo v souvislosti s nimi, nebo (b) jakĂ©koli pƙímĂ©, nepƙímĂ©, zvlĂĄĆĄtnĂ­, nĂĄslednĂ© nebo nĂĄhodnĂ© ĆĄkody. Upozorƈujeme, ĆŸe obsah dostupnĂœ na sociĂĄlnĂ­ obchodnĂ­ platformě Cryptohopper je vytváƙen členy komunity Cryptohopper a nepƙedstavuje radu ani doporučenĂ­ od společnosti Cryptohopper nebo jejĂ­m jmĂ©nem. Zisky uvedenĂ© na Markteplace nejsou indikĂĄtorem budoucĂ­ch vĂœsledkĆŻ. PouĆŸĂ­vĂĄnĂ­m sluĆŸeb Cryptohopper berete na vědomĂ­ a pƙijĂ­mĂĄte rizika spojenĂĄ s obchodovĂĄnĂ­m s kryptoměnami a souhlasĂ­te s tĂ­m, ĆŸe Cryptohopper zbavĂ­te jakĂœchkoli zĂĄvazkĆŻ nebo ztrĂĄt. Pƙed pouĆŸitĂ­m naĆĄeho softwaru nebo zapojenĂ­m se do jakĂœchkoli obchodnĂ­ch aktivit je nezbytnĂ© prostudovat a pochopit naĆĄe PodmĂ­nky poskytovĂĄnĂ­ sluĆŸeb a ZĂĄsady zveƙejƈovĂĄnĂ­ rizik. ObraĆ„te se prosĂ­m na prĂĄvnĂ­ a finančnĂ­ odbornĂ­ky, kteƙí vĂĄm poskytnou individuĂĄlnĂ­ poradenstvĂ­ na zĂĄkladě vaĆĄich konkrĂ©tnĂ­ch okolnostĂ­.

©2017 - 2024 Copyright by Cryptohopperℱ - VĆĄechna prĂĄva vyhrazena.