0%

Simply the BEST yatırımcısı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bitpanda Pro’da şimdi ön kayıt yaptırın ve kendinizi kanıtlayın!

Sep 14, 2020 3 min read
News Article Banner Image

BEST işlem çiftlerinde en yüksek hacimde işlem yapın

Simply the BEST takas yarışması, 21 Eylül saat 12.00 (CET) - 5 Ekim 12.00 (CET) arasında gerçekleşecek. Ön kayıtlar 14 Eylül saat 15.00’da (CET) başlıyor, sakın kaçırmayın!

BEST yatırımcı, BEST işlemi yapandır

Çok basit: Simply the BEST yatırımcısı olduğunuzu herkese kanıtlamak istiyorsanız, tüm yarışma boyunca Bitpanda Pro'daki BEST işlem çiftlerinde en yüksek hacmi yapmanız gerekir. Yarışmanın sonunda tüm Bitpanda Pro BEST piyasalarında (BEST/EUR ve BEST/BTC) en yüksek işlem hacmine sahip olan yatırımcılar, Bitpanda Pro BEST cüzdanlarına yatırılacak 10.000 EUR'ya kadar BEST kazanacaklar.

Yarışmanın sonunda, Simply the BEST yatırımcısı olamazsanız, üzülmenize hiç gerek yok çünkü kaybeden yarışmacılarımız için de harika ödüllerimiz var! Önceki takas yarışmalarımızdan bildiğiniz gibi, kazananlar 5 Ekim'de yarışma bittikten sonra e-posta ile bilgilendirilecekler. Ayrıca, kazananlar web sitemizde ve genel puan tablomuzda da duyurulacaktır (veri koruma yasası nedeniyle, kayıt sırasında benzersiz bir kullanıcı adı oluşturmanız gerekir).

BEST yatırımcılar için ödüllerimiz:

Ödül 1

10.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 2

4.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 3

2.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 4-10

Her bir kazanan için 200 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ayrıca, 11 ila 50. sıralarda yer alan rastgele seçilmiş 10 katılımcı (en az 150.000 € işlem hacmi VEYA en az 10 işlem) 100 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanlarına ödenerek) kazanmak için bir çekilişe katılacak.

Yarışmaya nasıl katılınır

  1. Bitpanda Pro'da tamamen doğrulanmış bir kullanıcı olduğunuzdan emin olun

  2. Bitpanda Pro'daki pop-up aracılığıyla Simply the BEST takas yarışmasına kayıt olun

  3. Şartlar ve koşulları kabul edin

  4. Doğrudan Bitpanda Pro'da rastgele oluşturulmuş bir takma ad seçin

  5. 21 Eylül 12.00’da (CET) alım-satıma başlamayı unutmayın

İki hafta boyunca BEST'te en yüksek hacimde işlem yapın

Simply the BEST takas yarışması, Bitpanda Pro'daki tüm BEST alım satım çiftlerini içerir. 21 Eylül 12.00’da (CET) ve 5 Ekim 12.00’da (CET) arasında

herhangi bir Bitpanda Pro BEST piyasasında işlem yapın (BEST/EUR ve BEST/BTC).

Bitpanda Pro'daki herhangi bir BEST piyasasındaki tüm işlemler dikkate alınır. Toplam 14 günlük işlem hacminiz, tüm Bitpanda Pro BEST piyasalarındaki tüm işlemlerinizin toplam miktarıdır. Yarışmanın iki haftasında Bitpanda Pro'daki tüm BEST piyasalarında en yüksek işlem hacmine sahip olan kullanıcı kazanır.

Kazanıp kazanmadığınızı öğrenin

Yarışmamızın sonunda, kazananlar e-posta ile ve herkesin görebileceği BEST listesi puan tablosunda bilgilendirilecektir. Bir önceki Cyber August takas yarışmamızın kazananlarını buradan görebilirsiniz.

Simply the BEST için hemen ön kayıt yaptırın!

Lütfen aynı kişiye veya aynı tüzel kişiliğe ait (doğrudan veya dolaylı olarak) iki veya daha fazla hesap arasında sürekli ticarete (wash trading) izin verilmediğini unutmayın. Kurallara uymayan kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutarız. Resmi takas yarışması şartlar ve koşullarında daha fazlasını okuyun.

Popular news

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain
#Bitcoin#Bitcoins#Config+2 more tags

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)
#Subscriptions

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

Start trading with Cryptohopper for free!

Free to use - no credit card required

Let's get started
Cryptohopper appCryptohopper app

Disclaimer: Cryptohopper is not a regulated entity. Cryptocurrency bot trading involves substantial risks, and past performance is not indicative of future results. The profits shown in product screenshots are for illustrative purposes and may be exaggerated. Only engage in bot trading if you possess sufficient knowledge or seek guidance from a qualified financial advisor. Under no circumstances shall Cryptohopper accept any liability to any person or entity for (a) any loss or damage, in whole or in part, caused by, arising out of, or in connection with transactions involving our software or (b) any direct, indirect, special, consequential, or incidental damages. Please note that the content available on the Cryptohopper social trading platform is generated by members of the Cryptohopper community and does not constitute advice or recommendations from Cryptohopper or on its behalf. Profits shown on the Markteplace are not indicative of future results. By using Cryptohopper's services, you acknowledge and accept the inherent risks involved in cryptocurrency trading and agree to hold Cryptohopper harmless from any liabilities or losses incurred. It is essential to review and understand our Terms of Service and Risk Disclosure Policy before using our software or engaging in any trading activities. Please consult legal and financial professionals for personalized advice based on your specific circumstances.

©2017 - 2024 Copyright by Cryptohopper™ - All rights reserved.