0%

Simply the BEST yatırımcısı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bitpanda Pro’da şimdi ön kayıt yaptırın ve kendinizi kanıtlayın!

2020年9月14日 3分读完
新闻文章的横幅图片

BEST işlem çiftlerinde en yüksek hacimde işlem yapın

Simply the BEST takas yarışması, 21 Eylül saat 12.00 (CET) - 5 Ekim 12.00 (CET) arasında gerçekleşecek. Ön kayıtlar 14 Eylül saat 15.00’da (CET) başlıyor, sakın kaçırmayın!

BEST yatırımcı, BEST işlemi yapandır

Çok basit: Simply the BEST yatırımcısı olduğunuzu herkese kanıtlamak istiyorsanız, tüm yarışma boyunca Bitpanda Pro'daki BEST işlem çiftlerinde en yüksek hacmi yapmanız gerekir. Yarışmanın sonunda tüm Bitpanda Pro BEST piyasalarında (BEST/EUR ve BEST/BTC) en yüksek işlem hacmine sahip olan yatırımcılar, Bitpanda Pro BEST cüzdanlarına yatırılacak 10.000 EUR'ya kadar BEST kazanacaklar.

Yarışmanın sonunda, Simply the BEST yatırımcısı olamazsanız, üzülmenize hiç gerek yok çünkü kaybeden yarışmacılarımız için de harika ödüllerimiz var! Önceki takas yarışmalarımızdan bildiğiniz gibi, kazananlar 5 Ekim'de yarışma bittikten sonra e-posta ile bilgilendirilecekler. Ayrıca, kazananlar web sitemizde ve genel puan tablomuzda da duyurulacaktır (veri koruma yasası nedeniyle, kayıt sırasında benzersiz bir kullanıcı adı oluşturmanız gerekir).

BEST yatırımcılar için ödüllerimiz:

Ödül 1

10.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 2

4.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 3

2.000 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ödül 4-10

Her bir kazanan için 200 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanına ödeme)

Ayrıca, 11 ila 50. sıralarda yer alan rastgele seçilmiş 10 katılımcı (en az 150.000 € işlem hacmi VEYA en az 10 işlem) 100 EUR değerinde BEST (Bitpanda Pro BEST cüzdanlarına ödenerek) kazanmak için bir çekilişe katılacak.

Yarışmaya nasıl katılınır

  1. Bitpanda Pro'da tamamen doğrulanmış bir kullanıcı olduğunuzdan emin olun

  2. Bitpanda Pro'daki pop-up aracılığıyla Simply the BEST takas yarışmasına kayıt olun

  3. Şartlar ve koşulları kabul edin

  4. Doğrudan Bitpanda Pro'da rastgele oluşturulmuş bir takma ad seçin

  5. 21 Eylül 12.00’da (CET) alım-satıma başlamayı unutmayın

İki hafta boyunca BEST'te en yüksek hacimde işlem yapın

Simply the BEST takas yarışması, Bitpanda Pro'daki tüm BEST alım satım çiftlerini içerir. 21 Eylül 12.00’da (CET) ve 5 Ekim 12.00’da (CET) arasında

herhangi bir Bitpanda Pro BEST piyasasında işlem yapın (BEST/EUR ve BEST/BTC).

Bitpanda Pro'daki herhangi bir BEST piyasasındaki tüm işlemler dikkate alınır. Toplam 14 günlük işlem hacminiz, tüm Bitpanda Pro BEST piyasalarındaki tüm işlemlerinizin toplam miktarıdır. Yarışmanın iki haftasında Bitpanda Pro'daki tüm BEST piyasalarında en yüksek işlem hacmine sahip olan kullanıcı kazanır.

Kazanıp kazanmadığınızı öğrenin

Yarışmamızın sonunda, kazananlar e-posta ile ve herkesin görebileceği BEST listesi puan tablosunda bilgilendirilecektir. Bir önceki Cyber August takas yarışmamızın kazananlarını buradan görebilirsiniz.

Simply the BEST için hemen ön kayıt yaptırın!

Lütfen aynı kişiye veya aynı tüzel kişiliğe ait (doğrudan veya dolaylı olarak) iki veya daha fazla hesap arasında sürekli ticarete (wash trading) izin verilmediğini unutmayın. Kurallara uymayan kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutarız. Resmi takas yarışması şartlar ve koşullarında daha fazlasını okuyun.

热门新闻

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain
#Bitcoin#Bitcoins#Config+2 更多标签

How to Set Up and Use Trust Wallet for Binance Smart Chain

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

Your Essential Guide To Binance Leveraged Tokens

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)
#Subscriptions

How to Sell Your Bitcoin Into Cash on Binance (2021 Update)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

What is Grid Trading? (A Crypto-Futures Guide)

马上免费使用Cryptohopper进行交易!

免费使用——无需信用卡

开始吧
Cryptohopper appCryptohopper app

免责声明:Cryptohopper并非受监管机构。加密货币的机器人交易存在大量风险,过去的业绩表现并不能预示未来的结果。产品截图中展示的利润仅供参考,可能有所夸大。只有在您具备充足的知识或寻求了专业财务顾问的指导后,才应进行机器人交易。在任何情况下,Cryptohopper均不对任何人或实体因使用我们的软件进行交易而产生的全部或部分损失或损害,或任何直接、间接、特殊、后果性或附带的损害承担责任。请注意,Cryptohopper社交交易平台上的内容由Cryptohopper社区成员生成,并不代表Cryptohopper或其代表的建议或推荐。市场上展示的利润并不能预示未来的结果。使用Cryptohopper的服务即表示您承认并接受加密货币交易的固有风险,并同意免除Cryptohopper因您的任何责任或损失的责任。在使用我们的软件或进行任何交易活动之前,务必审阅并理解我们的服务条款和风险披露政策。请根据您的具体情况咨询法律和金融专业人士,获取个性化的建议。

©2017 - 2024 版权归属于Cryptohopper™ -版权所有。